Skip to main content

Produk Lexee; Produk Paling Laris

Entri #27 : Produk Lexee; Produk Paling Laris
Teks : Siti Mariam Morshidi dan Syarikat Redlife Sdn Bhd
Foto : Siti Mariam Morshidi

Alhamdulillah

Untuk maklumat lanjut klik pautan di bawah:

PANTILINER LEXEE
DAY USE LEXEE
OVERNIGHT USE LEXEE
" Alhamdulillah, tak bocor kak walaupun pakai yang Day Use "
" Rasa macam lebih jimat lagi pakai Lexee sebab tak payah balik-balik tukar "
" Selalunya ada rasa sakit senggugut, tapi bila pakai Lexee sedap pula rasa perut ni "


Syukur, tuala wanita Lexee sudah semakin mendapat tempat di hati.  Ini terbukti dari pembelian ulangan setiap bulan dan juga testimoni yang positif.  Saya sendiri bermula dengan menggunakannya untuk diri sendiri dan akhirnya menjadi ahli Lexee supaya manfaat tuala wanita Lexee ini dapat disebarkan pada semua wanita khususnya.  Saya ucapkan tahniah bagi yang telah berubah daripada pemakaian tuala wanita yang biasa kepada tuala wanita Lexee.

Dalam Syarikat Redlife, 3 produk ini merupakan terlaris dan paling diminati.  Ini adalah kerana ia banyak membantu merawat wanita yang mengalami haid yang teruk, keputihan kronik dan kegatalan.  Apa pun jadikan produk Lexee ini sebagai ikhtiar, yang menyembuhkan hanya Allah jua.

Sebenarnya tuala wanita Lexee ini mempunyai 8 lapisan yang unik :

LAPISAN PERTAMA
Permukaan kapas yang halus lembut dengan fungsi penyerapan cecair yang unik meningkatkan kadar penyerapan dengan 3 kali ganda lebih cepat dan juga dapat mengelakkan kebocoran pada bahagian sisi ataupun belakang.  Rekaan ini juga dapat mengekalkan kesegaran dan keselesaan pada bahagian permukaan.

LAPISAN KEDUA
Pita berwarna putih (yang terbaru) menggunakan teknologi nano silver yang bermagnetik tidak perlu dibasahkan untuk mengaktifkan ion negatif.  Ramuan ini berfungsi menghilangkan bau serta membasmi bakteria.  Penyerapan oksigen aktif ke dalam tisu vagina dapat mengawal sisitem endokrin, meningkatkan perdaran darah serta kadar metabolisme.

LAPISAN KETIGA
Polimer penyerap cecair dibalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai kebolehan menghalanag pembiakan bakteria, anti lembap serta perlindungan daripada habuk.

LAPISAN KEEMPAT
Teknologi polimer penyerap yang lutisnar dari Jepun (gel) berpaksikan kuasa penguncian air yang tinggi.  Polimer ini bercirikan kriteria mesra alam, keterlarutan air yang penuh serta keselarasan pH badan membolehkan ia selamat digunakan tanpa kesan sampingan.  Penyerapan cecair adalah 10 kali ganda lebih berkesan daripada tuala wanita ekonomi.

LAPISAN KELIMA
Lapisan cepat serap yang unik serta eksklusif memberi perlindungan yang lebih hebat dan menyeluruh daripada kebocoran pada bahagian sisi.

LAPISAN KEENAM
Polimer penyerap cecair dibalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai kebolehan menghalang pembiakan bakteria, anti lembap serta perlindungan daripada habuk.


LAPISAN KETUJUH
Lapisan bawah yang lembut selesa dengan ciri peredaran udara yang baik.  Peredaran udara yang baik dari lapisan pertama ke lapisan ketujuh membolehkan oksigen aktif berfungsi dengan lebih giat lagi pada permukaan kulit.

LAPISAN KELAPAN
Direka mengikut lekuk tubuh wanita untuk keselesaan tambahan.  Pelekat jalur bersumberkan gam makanan yang tidak bertoksik serta tida kesan sampingan.

8 Lapisan Yang Unik

Bagi wanita yang bergelar surirumah, apa kata kita jana pendapatan sampingan dengan produk Lexee ini.  Wanita yang berkerjaya juga digalakkan untuk menjana pendapatan kedua, sambil pakai sambil jual.  

Maklumat lanjut sila whatsapp/telegram: 019 838 2601 ( Puan Mariam )

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Cheesekut Nestum Sedap Pengikat Kasih Sayang

Entri #68 : Resepi Cheesekut Sedap Pengikat Kasih Sayang
Teks dan Foto : Siti Mariam Morshidi

Alhamdulillah

Setiap hari perlu disyukuri tidak kira cuaca di luar hujan atau panas, gembira ataupun duka.

Sudah agak lama juga tidak membuat juadah kek atas kesibukan diri sendiri dan emosi agak 'ke laut' semasa mengandung yang lepas.  Kali ini 'mood' sudah datang dan memanfaatkannya dengan satu resepi yang sangat mudah.  Anak-anak pun boleh buat sendiri kerana ia tidak perlu dibakar dalam oven atau dikukus dengan pengukus.


Bahan-bahan untuk membuat Resepi Cheesekut Nestum :

250 g Cream Cheese ( Jenama Tatura )Biskut Deluxe Cracker ( Jenama Hup Seng (  Original warna biru ) )3/4 tin susu pekat manis ( boleh kurangkan sukatan jika suka )Susu segar kotak kecil ( Jenama HL )Nestum
Cara-cara membuatnya : Mula-mula masukkan cream cheese, susu pekat manis dan susu kotak ( 2 sudu besar ) dan gaulkan hingga sebati menggunakan mixer.  Jika tiada mixer, boleh sahaja gunakan blender.  B…

Persediaan Bersalin Siri 3

Entri #40 : Persediaan Bersalin Siri 3
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Koleksi peribadi dan Google

Alhamdulillah

Masa untuk bersalin semakin hampir dan bolehlah saya menyediakan beg khas untuk ke hospital.  Sudah pasti persediaan awal ini bertujuan mengelakkan kekalutan bila dah sampai masanya untuk ke hospital.  Bagi saya pada minggu ke-36 kehamilan, ia adalah persediaan yang WAJIB sama ada diletakkan di kereta atau di bilik.

Mungkin persediaan bersalin untuk setiap orang adalah berbeza, jadi entri kali ini adalah persediaan saya sendiri berdasarkan pengalaman sebelum ini.  Terpulang kepada kalian nak mengikuti sepenuhnya atau pun tidak 👌.

Tempoh bersalin bagi ibu yang sudah mempunyai pengalaman ialah dalam 12 jam.  Walaubagaimanapun ia tertakluk kepada kesihatan ibu juga.  Jadi, para ibu jaga kesihatan ya terutamanya bila dah masuk minggu akhir.

BARANG PERSEDIAAN BERSALIN DI DALAM BEG

A.  Untuk Ibu :

Baju atau blouse yang sesuai untuk penyusuan : Baju khas di hospital sebenarnya s…

Resepi Makaroni Bakar Philips Pressure Cooker Menu Iftar ( Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest )

Entri #60 : Resepi Makaroni Bakar Philips Pressure Cooker Menu Iftar ( Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest )
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Lazada dan Koleksi Peribadi

Alhamdulillah

Sudah pun memasuki 6 Ramadhan hari ini dan syukur masih diberi kesempatan untuk menambahkan amalan di bulan yang penuh dengan keberkatan.  Kali ini anak-anak bercuti dan cabarannya ialah melayani karenah anak-anak berpuasa dan juga yang tidak termasuklah meneruskan penyusuan sepenuhnya susu ibu untuk 'baby Arfan'.  Di samping memenuhkan masa mereka dengan aktiviti supaya tidak terlalu lalai menonton televisyen.

Salah satu aktiviti yang boleh kita libatkan mereka ialah menyediakan makanan untuk berbuka.  Tentu mereka semakin seronok dan bersemangat untuk berpuasa dan pasti meninggalkan memori yang indah buat mereka apabila sudah dewasa nanti.  Memang tidak rugi pun kerana selain daripada mempelajari ilmu memasak ia dapat menambah kasih sayang dan mengeratkan lagi hubungan kita sebagai ibu dan a…