Thursday, November 17, 2016

Produk Lexee; Produk Paling Laris

Entri #27 : Produk Lexee; Produk Paling Laris
Teks : Siti Mariam Morshidi dan Syarikat Redlife Sdn Bhd
Foto : Siti Mariam Morshidi

Alhamdulillah

Untuk maklumat lanjut klik pautan di bawah:

PANTILINER LEXEE
DAY USE LEXEE
OVERNIGHT USE LEXEE
" Alhamdulillah, tak bocor kak walaupun pakai yang Day Use "
" Rasa macam lebih jimat lagi pakai Lexee sebab tak payah balik-balik tukar "
" Selalunya ada rasa sakit senggugut, tapi bila pakai Lexee sedap pula rasa perut ni "


Syukur, tuala wanita Lexee sudah semakin mendapat tempat di hati.  Ini terbukti dari pembelian ulangan setiap bulan dan juga testimoni yang positif.  Saya sendiri bermula dengan menggunakannya untuk diri sendiri dan akhirnya menjadi ahli Lexee supaya manfaat tuala wanita Lexee ini dapat disebarkan pada semua wanita khususnya.  Saya ucapkan tahniah bagi yang telah berubah daripada pemakaian tuala wanita yang biasa kepada tuala wanita Lexee.

Dalam Syarikat Redlife, 3 produk ini merupakan terlaris dan paling diminati.  Ini adalah kerana ia banyak membantu merawat wanita yang mengalami haid yang teruk, keputihan kronik dan kegatalan.  Apa pun jadikan produk Lexee ini sebagai ikhtiar, yang menyembuhkan hanya Allah jua.

Sebenarnya tuala wanita Lexee ini mempunyai 8 lapisan yang unik :

LAPISAN PERTAMA
Permukaan kapas yang halus lembut dengan fungsi penyerapan cecair yang unik meningkatkan kadar penyerapan dengan 3 kali ganda lebih cepat dan juga dapat mengelakkan kebocoran pada bahagian sisi ataupun belakang.  Rekaan ini juga dapat mengekalkan kesegaran dan keselesaan pada bahagian permukaan.

LAPISAN KEDUA
Pita berwarna putih (yang terbaru) menggunakan teknologi nano silver yang bermagnetik tidak perlu dibasahkan untuk mengaktifkan ion negatif.  Ramuan ini berfungsi menghilangkan bau serta membasmi bakteria.  Penyerapan oksigen aktif ke dalam tisu vagina dapat mengawal sisitem endokrin, meningkatkan perdaran darah serta kadar metabolisme.

LAPISAN KETIGA
Polimer penyerap cecair dibalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai kebolehan menghalanag pembiakan bakteria, anti lembap serta perlindungan daripada habuk.

LAPISAN KEEMPAT
Teknologi polimer penyerap yang lutisnar dari Jepun (gel) berpaksikan kuasa penguncian air yang tinggi.  Polimer ini bercirikan kriteria mesra alam, keterlarutan air yang penuh serta keselarasan pH badan membolehkan ia selamat digunakan tanpa kesan sampingan.  Penyerapan cecair adalah 10 kali ganda lebih berkesan daripada tuala wanita ekonomi.

LAPISAN KELIMA
Lapisan cepat serap yang unik serta eksklusif memberi perlindungan yang lebih hebat dan menyeluruh daripada kebocoran pada bahagian sisi.

LAPISAN KEENAM
Polimer penyerap cecair dibalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai kebolehan menghalang pembiakan bakteria, anti lembap serta perlindungan daripada habuk.


LAPISAN KETUJUH
Lapisan bawah yang lembut selesa dengan ciri peredaran udara yang baik.  Peredaran udara yang baik dari lapisan pertama ke lapisan ketujuh membolehkan oksigen aktif berfungsi dengan lebih giat lagi pada permukaan kulit.

LAPISAN KELAPAN
Direka mengikut lekuk tubuh wanita untuk keselesaan tambahan.  Pelekat jalur bersumberkan gam makanan yang tidak bertoksik serta tida kesan sampingan.

8 Lapisan Yang Unik

Bagi wanita yang bergelar surirumah, apa kata kita jana pendapatan sampingan dengan produk Lexee ini.  Wanita yang berkerjaya juga digalakkan untuk menjana pendapatan kedua, sambil pakai sambil jual.  

Maklumat lanjut sila whatsapp/telegram: 019 838 2601 ( Puan Mariam )

No comments:

Post a Comment