Monday, November 14, 2016

Soalan dan Jawapan Mengenai Tuala Wanita Lexee Siri 2

Entri #24 : Soalan dan Jawapan Mengenai Tuala Wanita Lexee Siri 2
Teks : Sumber dari Syarikat Redlife Sdn Bhd
Foto : Koleksi Peribadi ( Hasil Edit dari blog )

Soalan:
Mengapa Lexee menggunakan gel ya sebab saya kurang gemar tuala wanita yang ada gel.  Sukar dibasuh pula tu dan tandas pun boleh tersumbat.

Jawapan:
Gel yang digunakan di dalam tuala wanita Lexee ini mengandungi sebatian kolegen.  Ia berfungsi untuk menyerap bau dan cecair sehingga 8-12 jam.  Teknologi ini merupakan teknologi polimer penyerap lutsinar dari Jepun dan ia mempunyai kuasa penguncian air yang tinggi.  Polimer ini (gel) larut sepenuhnya dalam air dan bercirikan mesra alam.  Jadi jangan risau, kerana ia tidak menyumbatkan tandas.

Soalan:
Harga pad Lexee mahal sangat.Tak berbaloi membelinya.

Jawapan:
Saya setuju dan mengakuinya.

Untum makluman, pad Lexee ini bukanlah pad biasa.  Ia adalah pad yang direka untuk kesihatan vagina wanita.

Pad Lexee dibuat daripada 100% kapas yang berkualiti, bebas bahan kimia dioksin, merawat senggugut, merawat keputihan dan memberikan keselesaan kepada si pemakainya.  Pad Lexee ini membolehkan seorang wanita tidak merasai kedatangan haid.

Satu lagi maklumat yang penting ialah kos rawatan kanser mencecah RM500,00 di Malaysia manakala harga pad Lexee hanya serendah RM18 untuk anda laburkan demi kesihatan yang berpanjangan.  Sayangilah satu-satunya aset wanita kita dengan menggunakan pad Lexee yang berkualiti tinggi.

No comments:

Post a Comment