Friday, August 18, 2017

Serius Berniaga ? Pilihlah Pakej Red Kiosk

Entri #75 : Serius Berniaga ? Pilihlah Pakej Red Kiosk
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat Redlife

Alhamdulillah

Adakah anda dalam kalangan ini ? ⇓⇓
⏩ surirumah yang ingin menambah pendapatan
⏩ tengah mencari produk ' hot ' dipasaran
⏩ ingin bina legasi perniagaan
⏩ suka bina ' team ' dan minat cari ' ejen '
⏩ nak bisnes yang tidak ganggu kerjaya sekarang
⏩ tengah kumpul duit nak kahwin
⏩ tengah belajar dan nak cari duit tambahan
⏩ peminat tegar tuala wanita Lexee yang ingin menyebarkan manfaatnya


Baik, sekiranya anda dalam golongan di atas, saya amat menggalakkan anda mengambil pakej Red Kiosk dalam Syarikat Redlife lagi-lagi sekarang tawaran pakej ini hanyalah sebanyak RM 2915 sahaja berbanding dahulu RM 5830.  Lihat pakej dahulu, disini.

Tentu dalam fikiran anda sekarang, " Apa yang aku boleh dapat dari pakej ini ? Banyak tu RM 2 ribu lebih. "

Baik, inilah yang anda akan dapat :
✔ 7 Produk Pakej ( PP )
✔ 3 Lot Epoint sebanyak 350bv
✔ Bonus pairing sebanyak RM 120 : anda akan dapat pada minggu berikutnya
✔ Untung runcit sehingga 70 %
✔ Bonus pengenalan iaitu RM 15 / lot
✔ Bonus pembelian ulangan : 10 % untuk pembelian peribadi dan 6 % untuk pembelian dari rakan niaga ( tajaan / ' direct intro ' ).
    * Syarat : Pembelian lebih 50 bv ke atas.
✔ Bonus ' pairing ' iaitu RM 30 / pair
✔ Bonus penajaan kiosk sponsor kiosk sebanyak RM 250
✔ Bonus key in RM 5 / lot.
   * Untuk Pakej Red Member ( 1 PP ) : RM 5; Pakej Redpro ( 3 PP ) : RM 15; Pakej Redbiz ( 7 PP ) : RM 35 dan Pakej Kiosk ( 10 PP ) : RM 50
✔ Dapat Rebate belian
✔ Ada Rewards Card
✔ Bonus mingguan terus ke akaun ( setiap Rabu ) berdasarkan usaha anda.

 5 sebab lain mengapa anda patut menyertai bisnes ini :

  • Saiz pasaran bernilai RM 150 juta sebulan
  • Produk belian ulangan yang tinggi.
  • Tak kira musim, wanita memerlukannya setiap bulan.
  • Testimoni yang banyak dan penuh di google.
  • Syarikat yang diyakini dan berdaftar.

Terpulang kepada anda nak pilih pakej yang mana.  Produk ini nanti terus diposkan secara percuma ke rumah anda.  Boleh lihat gambar dibawah :

RP 76 : Pakej Hygiene Set

RP 72 : Pakej Lexee Mixed Set

RP 74 : Pakej Day Use Set

RP 73 : Pakej Night Use Set

RP 75 : Pakej Pantyliner Set
Nak bisnes carilah produk belian ulangan yang tinggi seperti tuala wanita Lexee.  Testimoni pun banyak.
Berminat nak masuk, daftarlah di bawah Falah Team.  Anda akan dapat sokongan terutamanya secara online :
+ Dapat maklumat dari whatsapp broadcast setiap minggu
+ Sokongan dalam group Telegram
+ Maklumat produk dari blog 
+ Nama anda akan dipaparkan diblog.  Klik disini.

Beberapa link yang berkaitan, sila klik : 



Nak berjaya, kena ada usaha, modal dan tawakal yang tinggi.  Pilihlah bisnes yang bersistem kerana ia tentu lebih mudah 👍.

Hubungi saya untuk pendaftaran:
Isikan maklumat DISINI
Atau
Whatsapp/Telegram : 019 8382601 ( Puan Mariam )








Tuesday, August 15, 2017

Cara-cara Membuat Tempahan Produk Bagi Ahli Baru Syarikat Redlife

Entri #74 : Cara-cara Membuat Tempahan Produk Bagi Ahli Baru Syarikat Redlife
Teks dan Foto : Siti Mariam Morshidi

Assalammu'alaikum

Hari ini saya ingin membantu ahli baru untuk membuat tempahan produk di laman web goredlife.com.  Jangan risau, sebenarnya mudah sahaja hanya ikut langkah demi langkah yang saya akan tunjukkan sebentar lagi.  Kalau dah biasa, ' tutup mata ' pun boleh buat, insya Allah.

LANGKAH 1 :
Buat dahulu kira-kira untuk order apa.
Kirakan sekali nilai BV.
Jumlahkan order.
Jika nilai BV kurang daripada 50, sila tambahkan caj pos. Pos ke Semenanjung ialah RM 10.60 dan pos ke Sabah / Sarawak ialah RM 31.80.
Jika nilai BV adalah lebih atau sama dengan 50, pos adalah PERCUMA.
Abaikan caj pos jika memilih untuk mengambil sendiri di HQ.

PENTING : Untuk pembelian tuala wanita Lexee: Day Use, Overnight dan Pantiliner; 1 set = 2 pek
Contoh : Order 10 pek = 5 set pad

LANGKAH 2 :
Buat pembayaran ke akaun Syarikat Redlife :
✔ AKAUN MAYBANK : 507095338224
✔ AKAUN PUBLIC BANK : 3127651208

LANGKAH 3 :
SMS ke Talian Hotline Redlife : 012 451 5339

Format SMS adalah seperti berikut :
ID :
BANK :
TOTAL :
DATE :
TIME :
E-TOPUP 

LANGKAH 4 :
Tunggu sebentar reply ' MASUK ' dari Syarikat Redlife.

LANGKAH 5 :
Klik di bahagian ' Member Login '.

Boleh ke laman web syarikat goredlife.com untuk order stok.

LANGKAH 6 :

1.  Isikan User Id anda.
2.  Isikan Password.  Boleh rujuk password pada leader anda.
3.  Isikan ' Security Code ' seperti yang tertera.
4.  Klik butang ' Log In '.

LANGKAH 7 :
Semak dahulu ' epoint Balance' sebelum membuat pembelian.  Ia akan bertambah selaras dengan jumlah pembelian anda tadi.

LANGKAH 8 :

Klik di bahagian ' Sales & Maintenance ' dan pilihlah produk yang dikehendaki.

LANGKAH 9 :

Isikan Kod Member dan tunggu pengesahan yang tidak sampai 3 saat pun.
Pilih produk yang dikehendaki.


Maklumat seperti Total Pay, ePoint Balance akan tertera secara automatik.
Pilihlah Delivery Service jika mahu diposkan ke tempat anda.  Jika mahu ambil sendiri, pilih selfpick.
Kemudian, isikan Red Kiosk.  Boleh tanyakan leader anda ya.  Contoh Red Kiosk ialah SITIMARIAM78.

Setelah itu, masukkan password anda di bahagian Pin No.
Sebaiknya, double check order anda dan klik butang SUBMIT.

LANGKAH 10 :
Horay ! Anda telah berjaya.
Sekiranya order anda berjaya, ia akan keluar secara automatik Tax Invoice dan di bahagian Payment Status tertulis Success.

Sebelum itu antara perkara yang tidak kurang penting juga, untuk langkah 1-4, ia perlu dibuat waktu kerja ya; iaitu dari Isnin hingga Sabtu pada pukul 9 pagi sehingga 6 petang kecuali cuti umum.
Langkah seterusnya ( langkah 5-10 ) pula, jika dibuat selain waktu dan masa diatas pun tidak mengapa.

Nampak macam panjang tetapi jika selalu dibuat ia tidaklah terlalu rumit.  Semoga entri kali ini membantu anda.

Jom jana pendapatan dengan Redlife bersama Falah Team☺.

Ingin tahu lebih lanjut ? 
Isikan maklumat DISINI
Atau
Whatsapp / Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )

Thursday, August 10, 2017

Resepi Bengkang Roti Versi Philips Pressure Cooker ( PPC )

Entri #73 : Resepi Bengkang Roti Versi Philips Pressure Cooker
Teks dan Foto : Siti Mariam Morshidi

Assalammu'alaikum

Saya perasan ibu saya jarang membazir makanan.  Air basuhan ikan dan beras pun dia sanggup tadahkan dan ia digunakan untuk menyiram tanam-tanaman di belakang rumah.  Patutlah tanaman ibu selalu menjadi.  Begitu juga jika kalian ada roti yang hampir tarikh luput janganlah dibuang terus, apa kata kita olah ia menjadi Bengkang Roti. Ada yang panggil bingka roti, takpa saya raikan sahaja asalkan sedap dan daripada membazir tidak dimakan.


Bengkang Roti Versi PPC

Bahan-bahannya :

7 keping roti
3 biji telur gred C *
1 cawan air
1 cawan  gula ( saya kurangkan sedikit )*
1 cawan tepung gandum*
1 cawan santan*
1 cawan susu penuh krim ( saya guna jenama Good Day )*
1 sudu kecil esen vanilla*

Cara membuatnya :

  1. Carik-carikkan roti dan rendamkan selama 10 minit ke dalam air 1 cawan tadi.Tekan-tekankan supaya ia meresap.
  2. Blenderkan semua bahan yang bertanda * sehingga sebati.
  3. Masukkan roti yang sudah direndam ke dalam periuk PPC.
  4. Bahan-bahan yang sudah dikisar sebati tadi dituangkan ke dalam periuk PPC.
  5. Kacau rata.
  6. Tutupkan periuk PPC dan selaraskan tombol di bahagian kiri sekali ( bake / membakar ).
  7. Tekan butang 'cake' kemudian tekan butang 'start'.
  8. Tunggu sehingga 45 minit, dah siap 😋.
  9. Sejukkan dahulu sebelum dikeluarkan.

Sedap dimakan semasa minum petang atau sarapan pagi

Resepi ini sangat mudah dibuat dan bertambah senang dengan menggunakan periuk PPC.  Mudah-mudahan ia bermanfaat dan jika suka mohon anda kongsikan ya.  Terima Kasih kerana sudi singgah di blog ini.


Pembersih peribadi Lexee tanpa SLS dan bahan kimia.  Nak tahu, klik DISINI.


Wednesday, August 09, 2017

Pakej Ruangan Iklan Di SOHO Directory

Entri #72 : Pakej Ruangan Iklan Di SOHO Directory
Teks : ABDR
Foto : Siti Mariam Morshidi

Assalammu'alaikum

Pihak ABDR telah melancarkan SOHO Directory yang merupakan sebuah blog bertujuan untuk memasarkan semua produk atau perkhidmatan para peniaga offline atau online.  Jadi, SOHO Directory ini dibangunkan khas untuk yang mahu memasarkan secara ONLINE.

www.sohodirectory.blogspot.com

Bagi yang sedang tercari-cari platform pengiklanan, kami ada beberapa pakej yang ditawarkan iaitu :

PAKEJ IKLAN 1 :

  • Bayaran : RM 50
  • 1 gambar, link fan page dan link blog
  • Tempoh : 6 bulan
  • Renew iklan : RM 50 untuk 6 bulan
PAKEJ IKLAN 2 :
  • Bayaran : RM 100
  • 2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk atau perkhidmatan, keterangan, 1 testimoni produk, ulasan blog pilihan
  • Tempoh : 12 bulan
  • Renew iklan : RM 100 setahun
PAKEJ IKLAN 3 :
  • Bayaran : RM 250
  • 2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk atau perkhidmatan, keterangan, 1 testimoni produk, ulasan blog pilihan
  • Tempoh : 12 bulan
  • Servis bonus 1 : Siapkan e-mel dan blog ( bagi yang tidak ada blog bisnes )
  • PERCUMA E Book Super Wahm Super Mom
  • Renew iklan : Hanya RM 100 setahun
PAKEJ IKLAN 4 :
  • Bayaran : RM 300
  • 2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk atau perkhidmatan, keterangan, 1 testimoni produk, ulasan blog pilihan
  • Tempoh : 12 bulan
  • Servis bonus 1 : Siapkan e-mel dan blog ( bagi yang tidak ada blog bisnes )
  • Servis bonus 2 : Siapkan fan page bisnes, borang link produk
  • PERCUMA 1 : E Book Super Wahm Super Mom ( bernilai RM 25 )
  • PERCUMA 2 : E Book Asas Blog ( bernilai RM 50 )
  • Renew iklan : Hanya RM 100 setahun
  • Harga sebenar ialah RM 375 tetapi anda bayar hanya RM 300 sahaja !
Rebutlah peluang ini untuk memasarkan kepada bakal pelanggan anda. Melalui Akademi Bekerja Di Rumah sudah lebih 1000 blog yang sudah mendaftarkan diri dan akan berfungsi sebagai platform untuk menyiarkan iklan.

Untuk tempahan iklan :
Isikan maklumat DISINI ( Tandakan ✔ pada ruang Pendaftaran ABDR )
Atau
Whatsapp/Telegram : 019 838 2601 ( Puan Mariam )


Wednesday, August 02, 2017

Soalan Dan Jawapan Mengenai Tuala Wanita Lexee Siri 5

Entri #71 : Soalan Dan Jawapan Mengenai Tuala Wanita Lexee Siri 5
Teks : Syarikat Redlife
Foto : Koleksi Peribadi

Assalammu'alaikum

SOALAN :
Kenapa rasa gatal selepas pakai Pantiliner Lexee ya?

JAWAPAN :
Terima kasih atas soalan yang diajukan Kak Za dari Terengganu.

Memang ada individu yang akan rasa tindakbalas awal ketika pertama kali guna tuala wanita Lexee pada dirinya.

Antara kesan penggunaan awal ialah :

  • rasa mual
  • kerap sendawa / kentut
  • rasa gatal-gatal pada bahagian intim
  • muntah
  • rasa berangin atau sejuk
  • buang air lebih lawas
  • rasa bertenaga
  • rasa mengantuk
  • darah haid keluar berketul-ketul / lancar
  • keluar keputihan berketul-ketul
Jika berlaku perkara-perkara di atas jangan panik ya, teruskan penggunaan Lexee kerana ia sedang bertindak balas dengan badan si pemakai.

Ada yang akan mengalaminya selama sehari, 2 hari dan seminggu.  Ia bergantung kepada respon tubuh badan masing-masing dan mengambil masa sedikit untuk serasi.  Jangan lupa minum air yang mencukupi.

*  Jika berlaku berlarutan sila berjumpa dengan doktor segera,mungkin ada penyakit lain yang kita tidak ketahui selama ini.  Rawatan awal boleh menyelamatkan nyawa anda.


Antara testimoni pelanggan yang menggunakan tuala wanita Lexee selepas bersalin

Koleksi Testimoni pengguna Lexee, klik DI SINI