Skip to main content

Serius Berniaga ? Pilihlah Pakej Red Kiosk

Entri #75 : Serius Berniaga ? Pilihlah Pakej Red Kiosk
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Syarikat Redlife

Alhamdulillah

Adakah anda dalam kalangan ini ? ⇓⇓
⏩ surirumah yang ingin menambah pendapatan
⏩ tengah mencari produk ' hot ' dipasaran
⏩ ingin bina legasi perniagaan
⏩ suka bina ' team ' dan minat cari ' ejen '
⏩ nak bisnes yang tidak ganggu kerjaya sekarang
⏩ tengah kumpul duit nak kahwin
⏩ tengah belajar dan nak cari duit tambahan
⏩ peminat tegar tuala wanita Lexee yang ingin menyebarkan manfaatnya


Baik, sekiranya anda dalam golongan di atas, saya amat menggalakkan anda mengambil pakej Red Kiosk dalam Syarikat Redlife lagi-lagi sekarang tawaran pakej ini hanyalah sebanyak RM 2915 sahaja berbanding dahulu RM 5830.  Lihat pakej dahulu, disini.

Tentu dalam fikiran anda sekarang, " Apa yang aku boleh dapat dari pakej ini ? Banyak tu RM 2 ribu lebih. "

Baik, inilah yang anda akan dapat :
✔ 7 + 3 Produk Pakej ( PP )
✔ 3 Lot Epoint sebanyak 350bv
✔ Bonus pairing sebanyak RM 120 : anda akan dapat pada minggu berikutnya
✔ Untung runcit sehingga 70 %
✔ Bonus pengenalan iaitu RM 15 / lot
✔ Bonus pembelian ulangan : 10 % untuk pembelian peribadi dan 6 % untuk pembelian dari rakan niaga ( tajaan / ' direct intro ' ).
    * Syarat : Pembelian lebih 50 bv ke atas.
✔ Bonus ' pairing ' iaitu RM 30 / pair
✔ Bonus penajaan kiosk sponsor kiosk sebanyak RM 250
✔ Bonus key in RM 5 / lot.
   * Untuk Pakej Red Member ( 1 PP ) : RM 5; Pakej Redpro ( 3 PP ) : RM 15; Pakej Redbiz ( 7 PP ) : RM 35 dan Pakej Kiosk ( 10 PP ) : RM 50
✔ Dapat Rebate belian
✔ Ada Rewards Card
✔ Bonus mingguan terus ke akaun ( setiap Rabu ) berdasarkan usaha anda.

 5 sebab lain mengapa anda patut menyertai bisnes ini :

  • Saiz pasaran bernilai RM 150 juta sebulan
  • Produk belian ulangan yang tinggi.
  • Tak kira musim, wanita memerlukannya setiap bulan.
  • Testimoni yang banyak dan penuh di google.
  • Syarikat yang diyakini dan berdaftar.

Terpulang kepada anda nak pilih pakej yang mana.  Produk ini nanti terus diposkan secara percuma ke rumah anda.  Boleh lihat gambar dibawah :

RP 76 : Pakej Hygiene Set

RP 72 : Pakej Lexee Mixed Set

RP 74 : Pakej Day Use Set

RP 73 : Pakej Night Use Set

RP 75 : Pakej Pantyliner Set
Nak bisnes carilah produk belian ulangan yang tinggi seperti tuala wanita Lexee.  Testimoni pun banyak.
Berminat nak masuk, daftarlah di bawah Falah Team.  Anda akan dapat sokongan terutamanya secara online :
+ Dapat maklumat dari whatsapp broadcast setiap minggu
+ Sokongan dalam group Telegram
+ Maklumat produk dari blog 
+ Nama anda akan dipaparkan diblog.  Klik disini.

Beberapa link yang berkaitan, sila klik : 



Nak berjaya, kena ada usaha, modal dan tawakal yang tinggi.  Pilihlah bisnes yang bersistem kerana ia tentu lebih mudah 👍.

Hubungi saya untuk pendaftaran:
Isikan maklumat DISINI
Atau
Whatsapp/Telegram : 019 8382601 ( Puan Mariam )








Comments

Popular posts from this blog

Resepi Cheesekut Nestum Sedap Pengikat Kasih Sayang

Entri #68 : Resepi Cheesekut Sedap Pengikat Kasih Sayang
Teks dan Foto : Siti Mariam Morshidi

Alhamdulillah

Setiap hari perlu disyukuri tidak kira cuaca di luar hujan atau panas, gembira ataupun duka.

Sudah agak lama juga tidak membuat juadah kek atas kesibukan diri sendiri dan emosi agak 'ke laut' semasa mengandung yang lepas.  Kali ini 'mood' sudah datang dan memanfaatkannya dengan satu resepi yang sangat mudah.  Anak-anak pun boleh buat sendiri kerana ia tidak perlu dibakar dalam oven atau dikukus dengan pengukus.


Bahan-bahan untuk membuat Resepi Cheesekut Nestum :

250 g Cream Cheese ( Jenama Tatura )Biskut Deluxe Cracker ( Jenama Hup Seng (  Original warna biru ) )3/4 tin susu pekat manis ( boleh kurangkan sukatan jika suka )Susu segar kotak kecil ( Jenama HL )Nestum
Cara-cara membuatnya : Mula-mula masukkan cream cheese, susu pekat manis dan susu kotak ( 2 sudu besar ) dan gaulkan hingga sebati menggunakan mixer.  Jika tiada mixer, boleh sahaja gunakan blender.  B…

Persediaan Bersalin Siri 3

Entri #40 : Persediaan Bersalin Siri 3
Teks : Siti Mariam Morshidi
Foto : Koleksi peribadi dan Google

Alhamdulillah

Masa untuk bersalin semakin hampir dan bolehlah saya menyediakan beg khas untuk ke hospital.  Sudah pasti persediaan awal ini bertujuan mengelakkan kekalutan bila dah sampai masanya untuk ke hospital.  Bagi saya pada minggu ke-36 kehamilan, ia adalah persediaan yang WAJIB sama ada diletakkan di kereta atau di bilik.

Mungkin persediaan bersalin untuk setiap orang adalah berbeza, jadi entri kali ini adalah persediaan saya sendiri berdasarkan pengalaman sebelum ini.  Terpulang kepada kalian nak mengikuti sepenuhnya atau pun tidak 👌.

Tempoh bersalin bagi ibu yang sudah mempunyai pengalaman ialah dalam 12 jam.  Walaubagaimanapun ia tertakluk kepada kesihatan ibu juga.  Jadi, para ibu jaga kesihatan ya terutamanya bila dah masuk minggu akhir.

BARANG PERSEDIAAN BERSALIN DI DALAM BEG

A.  Untuk Ibu :

Baju atau blouse yang sesuai untuk penyusuan : Baju khas di hospital sebenarnya s…

Resepi Bengkang Roti Versi Philips Pressure Cooker ( PPC )

Entri #73 : Resepi Bengkang Roti Versi Philips Pressure Cooker
Teks dan Foto : Siti Mariam Morshidi

Assalammu'alaikum

Saya perasan ibu saya jarang membazir makanan.  Air basuhan ikan dan beras pun dia sanggup tadahkan dan ia digunakan untuk menyiram tanam-tanaman di belakang rumah.  Patutlah tanaman ibu selalu menjadi.  Begitu juga jika kalian ada roti yang hampir tarikh luput janganlah dibuang terus, apa kata kita olah ia menjadi Bengkang Roti. Ada yang panggil bingka roti, takpa saya raikan sahaja asalkan sedap dan daripada membazir tidak dimakan.



Bahan-bahannya :

7 keping roti
3 biji telur gred C *
1 cawan air
1 cawan  gula ( saya kurangkan sedikit )*
1 cawan tepung gandum*
1 cawan santan*
1 cawan susu penuh krim ( saya guna jenama Good Day )*
1 sudu kecil esen vanilla*

Cara membuatnya :

Carik-carikkan roti dan rendamkan selama 10 minit ke dalam air 1 cawan tadi.Tekan-tekankan supaya ia meresap.Blenderkan semua bahan yang bertanda * sehingga sebati.Masukkan roti yang sudah direnda…